home | Legionella | Legionella veilige T-Safe® douchekop

Legionella veilige T-Safe® douchekop

Bij legionella besmetting van drinkwater is veiligheid van bewoners de eerste prioriteit. Het is daarom van belang dat gebruikers van het gebouw niet worden blootgesteld aan legionella bacteriën. In dit geval bieden legionella veilige T-Safe ® douchekoppen een uitstekende beveiliging tegen bacteriën zoals Legionella. In tegenstelling tot veel andere producten op de markt, gaat deze beveiliging niet ten koste van het gebruikscomfort. De T-Safe ® producten zijn duurzaam ontworpen en kenmerken zich door een lange levensduur en lage verbruikskosten. Afhankelijk van de waterkwaliteit filteren deze filters 5000 liter water, bij de huidige filters is dit circa 800 liter.

Voor de vernevelingspunten in de spoelkeuken is ook een goed werkende knijpdouche leverbaar. De legionella veilige douchkop kan ook worden gebruikt voor het preventief beveiligen van weinig gebruikte tappunten.
CAG AMned is 'approved reseller' van de T-Safe ® producten. Onze medewerkers kunnen u optimaal adviseren en begeleiden bij toepassing van point-of-use filtratie. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-8001500.

Print