home | Over ons | Vacatures

Vacatures

Wij worden gedreven door het mogelijk maken van “gezond wonen en werken”. Onze adviseurs en inspecteurs bezoeken in het hele land gebouwen om enerzijds te adviseren over gezond wonen en werken en anderzijds inspecties uit te voeren. Wij certificeren de gebouwen van onze opdrachtgevers, waardoor een gebouweigenaar of gebruiker weet dat hij in een veilig en gezond gebouw verblijft. Centraal in ons werk staan de negen vuistregels voor een gezond gebouw: waterkwaliteit, luchtkwaliteit, ventilatie, temperatuur, vocht, (fijn)stof, geluid, licht en algemene veiligheid. Momenteel maakt waterkwaliteit (legionellapreventie) het grootste deel uit van onze werkzaamheden. Onze klanten bevinden zich in de segmenten zorg (ziekenhuizen en zorginstelling), overheid (gevangenissen, asielzoekerscentra), woningcorporaties, industrie en commercieel vastgoed (kantoren).

Bij CAG AMned werken ruim 60 collega’s. Wij volgen een actieve groeistrategie waardoor onze onderneming de komende jaren verder zal groeien door overnames en samenwerkingsverbanden. Tevens zijn wij actief in Duitsland en zien wij kansen om door te groeien in Europa.

Vanwege uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een:

Technisch Manager


 (combinatie Projectleider / Account Manager)

Passie voor technische dienstverlening 

Vind jij een gezonde- en veilige leefomgeving belangrijk en wil je werken in een groeiend bedrijf, met een gemotiveerd team voor aansprekende opdrachtgevers? Dan biedt CAG AMned je de mogelijkheid om te starten als Technisch Manager.

Wij zoeken een collega die beschikt over de vaardigheden van een projectleider en het commerciële gevoel van een accountmanager: je weet de juiste balans te vinden tussen techniek en commercie. Een Technisch Manager bij CAG AMned is het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat projecten naar tevredenheid van de opdrachtgever worden uitgevoerd. Door goed te luisteren naar de vraagstelling weet de Technisch Manager wat er van ons verwacht wordt. Zo krijgt hij/zij een beeld van de urgentie, de termijn waarop wij aan de slag moeten, of onze werkzaamheden overlast zullen veroorzaken, waar we ons moeten melden etc. Hij stelt zich proactief op en steekt zijn voelsprieten uit om te bespeuren of er extra werkzaamheden zijn die CAG AMned voor de opdrachtgever kan uitvoeren. Wij kunnen vaak veel meer voor onze klanten betekenen dan zij denken.

De Technisch Manager werkt nauw samen met de collega’s van het bedrijfsbureau (techniek) en afdeling verkoop (commercie) en draagt de informatie van de opdrachtgever aan deze afdelingen over. Het bedrijfsbureau regelt de werkvoorbereiding en zorgt voor een correcte uitvoering. De afdeling verkoop kan (aanvullende) offertes maken. De Technisch Manager blijft zich verantwoordelijk voelen en zal vinger aan de pols houden om er zeker van te zijn dat de opdrachtgever de beste kwaliteit en de beste service krijgt. De helft van de tijd is de Technisch Manager op bezoek bij opdrachtgevers en de andere helft is hij op kantoor om projecten uit te werken en af te stemmen met het bedrijfsbureau en de afdeling verkoop. . 

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten, contracten en accounts op het gebied van drinkwaterveiligheid, legionellapreventie in koeltorens, (binnen) luchtkwaliteit, VGW-keuringen en EPA (Energie Prestatie Advies).  Samen met de opdrachtgever bekijken we hoe we een gebouw veiliger en gezonder kunnen maken. Naast onze adviserende rol kunnen we ook de uitvoering verzorgen. 

Het beeld dat wij van de Technisch Manager hebben, ziet er als volgt uit:

Opleiding en ervaring 

De geschikte kandidaat heeft een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting Facility Management, Gezondheid, Techniek of Food. Het zou mooi zijn wanneer hij/zij ook enkele jaren werkervaring op (één van) deze gebieden heeft. 

 Persoonlijke eigenschappen 

Wij vinden het belangrijk dat de Technisch Manager past bij de kernwaarden van ons bedrijf. Wij vinden onszelf: innovatief, creatief, betrokken, gepassioneerd en ondernemend en dat willen wij graag terugzien.  

Algemene informatie

Informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de heer Yuri Slooter, te bereiken op 088- 800 1500. Wij ontvangen uw CV met korte motivatie graag via de mail op info@cagamned.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------     

Medewerkers installatiebeheer

De Medewerker Installatiebeheer heeft als taak het uitvoeren van geplande beheer- en onderhoudswerkzaamheden op het gebied van drinkwaterveiligheid bij opdrachtgevers. 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Ingeplande werkzaamheden op een efficiënte wijze uitvoeren bij onze opdrachtgevers
 • Bijvoorbeeld door efficiënt de werking van keerkleppen te controleren en op adequate wijze in kaart brengen;
 • Het maken van rapportages op het gebied van keerklepcontroles en het uitvoeren van metingen
 • Bijvoorbeeld door het vastleggen of keerkleppen in een drinkwaterinstallatie wel volgens de norm functioneren;
 • Het controleren van de verzegelingen, het meten van temperaturen bij tappunten en boilers en het desinfecteren van drink- en/of proceswaterinstallaties
 • Bijvoorbeeld door voorgeschreven maatregelen te treffen zoals spoelen bij een legionella-uitbraak;
 • Het beheren van netwerken die temperaturen op afstand registreren
 • Bijvoorbeeld door bij afwijkingen van de op afstand gesignaleerde temperatuurwaarden passende maatregelen te treffen;

Functie-eisen en sleutelcompetenties

Bij voorkeur beschikt de kandidaat over het volgende profiel:

 • Een technische MBO-opleiding (niveau 3) richting installatietechniek of vergelijkbaar;
 • Kennis van drinkwatersystemen is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B en Basisveiligheid VCA;
 • Oplossingsgericht en flexibele werkhouding;
 • Representatief voorkomen en veiligheidsbewust;

Algemene informatie

Informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de heer Kees Duijvestein, te bereiken op 088- 800 1500. Wij ontvangen uw CV met korte motivatie graag via de mail op info@cagamned.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------     

Adviseurs Water

De Adviseur Water heeft als taak het uitvoeren van inspecties en het opstellen van rapportages op het gebied van legionellabeheersing in drink- en proceswaterinstallaties. De adviseur fungeert tevens als kennisdrager richting de opdrachtgever en de eigen organisatie op het gebied van techniek, normering en wetgeving.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het verrichten van technische inspecties.
 • Bijvoorbeeld het beoordelen van de onderhoudsstatus van de aanleg van een drinkwaterinstallatie.
 • Het verrichten van risicoanalyses drink- en proceswaterinstallaties
 • Bijvoorbeeld het vastleggen van potentiële legionella besmettingsbronnen, controles van de installatiecomponenten, het microbiologisch bemonsteren en toetsing aan het voldoen aan de wet- en regelgeving.
 • Het administratief verwerken van bevindingen
 • Bijvoorbeeld het omschrijven van de visuele bevindingen en het rapporteren van analyse- en meetresultaten getoetst aan wettelijke normen.
  Hierbij wordt een advies geschreven zodat opdrachtgevers hun situatie kunnen verbeteren.

 • Het beantwoorden van technische vragen van opdrachtgevers
 • Bijvoorbeekd het onderbouwen van conclusies en adviezen die onze rapporten zijn geschreven en het toelichten van mogelijke onderzoeken door CAG AMned BV.

Functie-eisen en sleutelcompetenties

Bij voorkeur beschikt de kandidaat over het volgende profiel:

 • Een afgeronde HBO (starter) of MBO opleiding richting installatietechniek, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Kennis van de BRL6010 is een pré;
 • Goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, rapportages schrijven gaat je makkelijk af;
 • Oplossingsgericht en flexibele werkhouding;
 • Werkt nauwkeurig en is klant-gedreven.
 • Leergierig (mbt wet- en regelgeving);

Algemene informatie

Informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de heer Remco Roozen, te bereiken op 088- 800 1500. Wij ontvangen uw CV met korte motivatie graag via de mail op info@cagamned.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Print